laserpennen Forum Index

laserpennen

laserpen kopen

PortalPortal  blogBlog  AlbumAlbum  UsergroupsUsergroups  MemberlistMemberlist  GBGuestbook  User PanelUser Panel  RegisterRegister 
 FlashChatFlashChat  FAQFAQ  SearchSearch  Log in to check your private messagesLog in to check your private messages  StatisticsStatistics  LinksLinks  Log inLog in 
 CalendarCalendar  DownloadsDownloads  Comments to your karmaComments to your karma  ToplistToplist  Recent topicsRecent topics  Voting forumVoting forum

laserpennen Forum Index » Blog
Blog
Saturday, May 07, 2016

Heb je ooit geprobeerd om gewezen sterrenbeelden met vrienden? Zowel uw vrienden en u probeert de sterren u op zoek bent naar te lokaliseren. Zie, is er de maan daar. Nu is een ding genaamd laser pointer (lazer range: 3 km), hebben we een kans om te spelen met haar. We kunnen wijzen op de plek ver weg van ons, druk op de knop, en het licht strekt zich uit je hand tot in het oneindige. Als uit te gaan voor outdoor-activiteiten, zoals een picknick, camping, zal deze laser klasse 3a u helpen wedstrijden te verbranden. Het duurt slechts een 18650 batterij.
Laser pointers zijn kleine apparaten met een voedingsbron die een smalle laserstraal die nuttig zijn voor het wijzen is projecten. Zij kunnen zijn voorzien van verschillende kleuren licht en worden gebruikt als een manier om te verwijzen naar objecten die buiten bereik. Meestal kan het menselijk oog alleen de punt aan het eind van de laserbundel weergegeven wat wijst. Echter, hoge frequentie laserpen klasse 3b kopen die gekleurd zijn soms zichtbaar balken. Deze hogere-powered lasers worden doorgaans gebruikt voor astronomische klassen te wijzen op de sterren, of astrologie liefhebbers.

200mW laserpen blauw-violet
Laserpointers hebben vele doeleinden. In de leerkrachten kunnen ze gebruiken voor lezingen. Ze kunnen een signalering hulpmiddel bij zoek- en reddingsoperaties, alsmede een astrologische research tool. Ze zijn ook nuttig voor grote seminars te helpen trekken de aandacht van mensen op informatie. Onlangs heeft de lage kosten van de lasers ze populair als speelgoed onder kinderen en tieners die leiden totlaser klasse 4 worden gebruikt dat niet bedoeld door de fabrikant gemaakt.
Deze gids zal betrekking hebben op 8 belangrijke veiligheidstips in gedachten te houden bij het gebruik van een laser pointer. Het zal ook ingaan op de soorten lasers, hun gevaren, en waar passende wijze aangedreven laser pointers te kopen.

200mW blauwe-violette laserpointer
Er zijn twee hoofdtypen van laserpointers beschikbaar in de Verenigde Staten. Klasse 2 lasers hebben een maximaal vermogen van minder dan één milliwatt. Klasse 3R laserpointers hebben een vermogen van 1-5 milliwatt. Hoe milliwatt een laserstraling, hoe hoger het golflengtebereik heeft. Volgens de ANSI-laser standaard, de maximale veilige golflengte voor laserpointers is 136 nanometer. laserpen klasse 2 hebben een bereik van 630-698 nm golflengte.
In aanvulling op deze twee klassen, zijn hoger-powered lasers wordt geïmporteerd uit andere landen zonder waarschuwing labels. Een bijzonder één wordt geïmporteerd varieert 532-1063 nm golflengte en heeft een vermogen van vijftien milliwatt. Lasers verkocht in de Verenigde Staten die worden aangeduid als een "pointer" moet gewaardeerd minder dan vijf milliwatt. Bij aankoop van een laser pointer, moet de consument ervoor zorgen dat het op de juiste wijze wordt geëtiketteerd. Klasse 2 lasers hebben een "voorzichtig" label op hen met de specificaties van de laser. Klasse 3R lasers hebben een "gevaar" etiket op hen met de specificaties van de laser.

laserstraal: 14:15 | Comments
laserpennen Forum Index

laserpennen latest topics RSS feed 
Powered by MasterTopForum.com with phpBB 2003 - 2008